Pages

Wednesday, 21 September 2011

Teratak Riverview, Perak

assalamualikum..hai3...
dah dekat 5 hari menghilang kan diri dai dunia blog..
bukan apa, saya bz sket huhuhu...sibuk gan program bina insan guru dari 17-22hb 9.
dalam program nie, kami program DPLI dibahagikan kepada 2 group besar.
group 1 akan ke camping di teratak riverview dulu, manakala group 2 ada motivasi kat dewan. 
sy termasuk dalam group 1.. camping di teratak river view selama 3 hari 2 malam..
aktiviti kami adalah latihan dalam kumpulan (LDK) , tubing, water confidence, flying fox, night walking.
dalam LDK ni menguji kerjasama dan strategi dlm kumpulan. aktiviti termasuk la masuk dalam lumpur, balloon train,trademark kumpulan dan games. while tubing dan water confidence lak dalam air sungai bernam. Flying fox lak tinggi woo..mula2 tak yakin gak leh lepas tp sy lawan rasa takut tu huhuhuuu..night walking lagi la tak leh blah..nape ek? ye la jalan dalam utan sorang2 di uji nak tgk penakut ke ta, pastu fasi3 ad gak yg jadik hantu la macam2 huhuhuhu takut gak tapi wat bodo jer huhuhuu..
komen sy: sgt2 best adik2 fakulti sains sukan ni buat
sgt professional hehehehee
sila SINI untuk info dan gambar2 teratak river view (kalau berminat untuk aktiviti rekreasi)
thanks sudi membaca entry kali ni...bye3
'


2 comments: