Pages

Sunday, 25 September 2011

kursus pra perkahwinan

assalamualaikum...haii blogger2 sekalian 
apa khabar?? ni baru la free nak update blog kesayangan saya nih..kuang3 
okey..untuk entry pada kali ni sy nak sentuh tentang kursus perkahwinan 
yang sudah ada niat nak kahwin tu, awak dah g ker kursus perkahwinan??
saya baru jer attend, pada 24-25hb september 2011...baru balik la nie kiranya..
sape yang tak gi lagi tu cepat2 la gi k..ad gak desas desus yang mengatakan nak naik harga huhuhuhu 
yang sy g ni anjuran baituz zahra di tanjung malim..bayaran rm80 shaja. byk input2 yang berguna yang kita dapat..ni sy sertakan slot yang ad pada dua hari ni: akidah, ibadah, akhlak, perkahwinan dan prosedur, hubungan dalam keluarga, peng kewangan & masa, komunikasi suami isteri, peng stress, peng kesihatan, talak & fasakh. ..akhir sekali, ada ujian kefahaman..fuhhhh lega lulus gak heheh markah 39/40.ok la tu kan?? heheheh alhamdulillah..kalau tak lulus, tak dapat sijil woooo..rugi rm80..ap yang penting dah lepas dah bahagian kursus kahwin ni..untuk info korang, skg nak kahwin wajib ada sijil kursus kahwin...ap yang saya dapat rumuskan ialah kursus ni sgt2 berguna untuk kita mempersiapkan diri untuk melangkah ke gerbang perkahwinan..k, untuk pembaca yang berada di sekitar slim river & tanjung malim atau hulu selangor kalau berminat nak attend kursus nie sila click SINI untuk mendapatkan maklumat lanjut..
k, sekian wassalam 

7 comments:

  1. tehee..saya nak gak pegi kursus nih, tapi x tau lagi bile :P

    ReplyDelete
  2. ehehhe gi la amik masa awak...dgr citer nak nek harga n tukar pada 5hari huuhu lg lama wooo

    ReplyDelete
  3. kawin nak, tp taknak p kursus, sume da tau da;p

    ReplyDelete
  4. nazirulhazwan...yup semua org nak macam tu hahhaha tp pada sy elok gak ad kursus so kite leh get ready mental & fizikal

    ReplyDelete
  5. boleh kawen la pas ni....he3

    ReplyDelete
  6. Assalam..tumpang tanya..kt mane kursus ni ek..cmne nk contact..link yg awk bg kt entry tu dh xde pagenye..thanks ek..

    ReplyDelete
  7. salam
    boleh tahu no telifon baitu zahra tuu? sy duduk area tg.malim

    ReplyDelete