Pages

Sunday, 11 September 2011

program 3x (extreme, explore, experience)

haiiii suma assalamualaikum..
bertemu kembali...
apa khabar??? hurmmm seperti yang dijanjikan 
sy akan menceritakan program yg dianjurkan oleh sy dan dua lg kwn sy iaitu ct dan yus..
program kami start pada jam 9pg setelah semua rakan2 course mate kiteorg sampai dengan bus upsi kat sg bil..
bus tak dapat masuk sebba jalan sempit..jadi diorg terpaksa la jalan kaki huhuuh...pihak organizer cuma ad dua keta shj so kiteorg bergilir2 amik diorg klu tak semput lah bila sampai hahhahahaa...
ok, aktiviti kami pada hari sabtu 10hb9 2011 ialah senaman pagi, egg surival, pasang khemah dan membuat logo kumpulan berdasarkan alam sekitar..memg kelakar dan bakal2 cikgu nie bersemngat nak amik tmpat masing2 hahhaa...belum hbis ckp lagi dah kalut nak amik tmpat kikikiki...emmm diorg diberi paper, mancis dan sudu untuk egg survival heheheh sebab nak suh bako pun tanah lembap daun2 pun lembap cian diorg kikikiki...ap yang penting melalui aktiviti ni dapat memupuk semangat kerjasama dan mengerat kan silaturahim sesama insan...yg sy rasa bila organize event: penat geler wakakakaka rasanya macam tu la kot esok2 klu dah pgang kokuikulum kat sekolah hehehehe
k di bawah ad beberapa gambo yang di snap semasa aktiviti dijalankan ...k sekian terima kasih 



  

bz sy carik kertas2 yang dah dibuat kikiki



nak wat banting, tp kedai cetak kat TM nie dah terkena virus 
so jadik size A3 aje huhu



 khemah2 yang didirikan oleh peserta


memg khemah pepuan betul la hehehhe



tiup api nak bg hidup masak telur 



borang penilaian markah


sy dan group yg menang tmpat pertama yippi 








































2 comments: