Pages

Thursday, 29 September 2011

Ilmu Kebombaan

Assalamualaikum & Salam Sejahtera
apa khabar semua...hope chat2 slalu..
ok pada kali ni entry sy adalah berkenaan dgn ilmu kebombaan ok...
ok hari ni group besar saya buat aktiviti seminar di balai bomba..
sesi pertama : pengenalan kepada jentera bomba.
sesi kedua: seminar tentang bahaya nya kebakaran
sesi ketiga : demonstrasi kebakaran
yang tak puasnya dekat jentera bomba nak kenal alat2 dalam jentera masa sgt pack
jadi kami dapat tgk sket jer... tp sgt best lahhh staff2 sgt ramah dan membantu bila menjawab soalan..
walaupun balai bomba tanjung malim ni kecik sket tp ok la...
ok ap2 hal pun terima kasih pada peserta DPLI 2011/2012 & pihak bomba tanjung malim
ok, bawah ni saya masukkan gambar2 yang sempat disnapkan masa kat seminar bomba..
k, tqvm sudi membaca entry pada kali ini bubye... 



                               kalau korang nak tahu ni la alat memotong keta bila remuk dalam accident





   
peserta2 dalam seminar bomba


 demonstrasi memadam api


Organizer Bomba

No comments:

Post a comment