Pages

Friday, 9 September 2011

Dupp Dappp Duppp Dapp Berdebar Rasa Hatiku

Dupp daappp dupp dappp berdebar2 rasa nya..
nape??? mesti korg tertanya2 kan??? nak kawen ker????
hihihi (gatai)..jawapan: tak lah hahaaha
jadi nape berdebar2???
sebab hari yg dinanti2 akan tiba..hari yg sy dan ahli group organize event
event yg dirancang akan dibuat pd 10hb september 2011 bertempat di sungai bil,slim river perak.
sebenarnya event ni contribute agak "BESAU" gak la pecahan markah bg subjek pengelolaan kokurikulum..
sy harap sgt hari tu tak ujan waktu pg amin..sebab outdoor aktiviti nak postpone pun susah sebab ada byk menda lagi menanti di hadapan...
jadik rakan2 blogger yg tersayang...doa2kan sy dan group sy eh supaya event kiteorg dapat berjalan seperti yg di rancang..amin insyaAllah

k lah, sampai sini dulu coretan pd kali ini...insyaAllah next entry tentang event kiteorg..k.out...:)

No comments:

Post a comment