Pages

Tuesday, 4 December 2012

Journey To TTC


Salam...ap khabar semua?
hope sihat la kan disamping keluarga tercinta 
gila berhabuk blog saya nie 
lama tak update 
bukan apa, pas hbis praktikum bz gan persiapan kahwin 
alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar =)
hurmmm skg ni dah jalani hidup sebagai isteri, menantu pulak la heheheee 
ok, tgk entry atas kan? yup...sy memg ingat nak ber TTC
TTC is stand for try to conceive 
skg sy dah masuk 3 bulan kahwin 
so memg ingat nak ada baby pulak 
sape yg tak mo baby kan? yg dah kahwin mesti la nak ber 3 lak 
hurmmmm untuk TTC ni inshaAllah akan diupdate bila ada masa terluang 
apa yang penting nak kena relax..relax...and relax ja skg ni 
k lah ingat itu saja dulu k jumpa pada next entry ya...
#check it out 


Ya Allah berilah aku peluang untuk menjadi ibu amin ya rabbal alamin 




2 comments: