Pages

Tuesday, 27 March 2012

darah manis oooooo darah manis

haiiii alllll 
entry kali ni ialah : DARAH MANIS
darah manis??? ap tu darah manis ???
tak pernah dengar pun???? ye ker tak pernah dengar??? huhuhuhu 
okeyyyy klu u all nak tau darah manis tu ap...
darah manis ialah untuk orang yang sedang mengikat tali pertunangan dan dalam tempoh untuk mengikat tali pernikahan...
sebab ap ya di panggil darah manis??? 
sebab masa ni lah dugaan pun datang memg hebat terpulang pada kita macam mana kita nak handle...
okey yeah cth dugaan yg datang :
  • cepat sgt touching bila si dia ckp ap2 boleh mengundang pergaduhan 
  • tiba2 ada org terbekenan kat kita lak huhuhuhu 
  • tiba2 ex gf atau ex bf dtg muncul 
hurmmm apa2 pun nasihat sy pada blogger2 or sesiapa sahaja yg berdarah manis tu tabah kan lah hati anda n bawak byk2 bersabar k...smg kita dapat mengharungi dugaan yg datang n ke jinjang pelamin insyaAllah AMIN 

No comments:

Post a comment