Pages

Thursday, 11 August 2011

salam ramadhan...

assalamualaikum dan salam ramadhan kepada semua ..=)

saya adalah seorang blogger baru yang nak bertatih dalam dunia maya nie..hehheheee...
ok lah nak introduce myself...saya berasal dari penang..dulu pernah bekerja di mcdonald's sebagai manager hampir setahun lah jugak..skg sambung study plak dekat UPSI tanjung malim, perak..ambil course ert...dulu merindui dunia study skg dah dapat study balik alhamdulillah...tak banyak yang nak post pertama kali nie sebab saya baru nak blajar edit blog dan lain2 dari kawan saya yang pakar huhuhu....k lah sekian sahaja coretan sulung....sehingga bertemu lagi...dadadada =D wassalam 










8 comments:

  1. salam ramadhan dan salam ziarah...

    selamat berblog...hehe

    ReplyDelete
  2. salam ramadhan..tq ila honeybunny..
    addict jugak wat blog sebenarnya..

    ReplyDelete
  3. Assalam..same la kte stdy kos pndidikan.. ^_^
    salam ramadhan ea..

    ReplyDelete
  4. wkmslam ye ke mohd hafiz...sama bidang lah nie hehehee

    ReplyDelete
  5. Teruskan berblog ya.. GoOd Luck.. :-)

    ReplyDelete